Cadouri cu poveste – atelier

„Care este cel mai frumos cadou pe care l-ați primit vreodată?” A fost întrebarea serii de miercuri, 11 Decembrie, petrecută cu voie bună și creativitate alături de copii talentați și părinți iscusiți la ZuziParty, un loc de joacă inedit, plin de căldură și culoare din București.
Într-o atmosferă de poveste, cu muzică de sărbătoare răsunând pretutindeni, cu ceai aburind de mere și scorțișoară și turtă dulce, priceperea copiilor și creativitatea părinților au fost puse la mare încercare:

cadou

Cu mic cu mare, am încercat să descoperim care sunt secretele unui cadou cu adevărat deosebit:

atelier

Și am aflat: personalizarea!!! Asta face cu siguranță orice dar unic.

inedit

Așa că, în spiritul sărbătorilor care se apropie cu pași repezi, repezi, am personalizat cadourile noastre cu fulgi mari din hârtie colorată, brăduți împodobiți în culoare, clopoței zurlii, moși crăciuni nerăbdători, fundițe, oameni de zăpadă…

cadou personalizat

cadou_inedit

fulgi

Apoi, am descoperit împreună ce spun bunele maniere cu privire la oferirea și primirea cadourilor. REGULA DE AUR:

ÎNTOTDEAUNA SPUNEM MULȚUMESC, CHIAR DACĂ NU NE PLACE ACEL CADOU ÎN MOD DEOSEBIT!!!

oferirea_cadourilor

Ce-am învățat din această experiență frumoasă?

Am învățat că bucuria de a primi și de a dărui este depășită poate doar de emoția pregătirii și desfacerii cadourilor. Cum putem transforma acest moment într-unul deosebit, care să aducă un zâmbet și mai mare pe chipul persoanei pentru care pregătim cadoul? Simplu, pregătind o poveste!!!

Lăsând imaginația să zboare și inspirația să vină din orice!!!

Mulțumim dragi copii și părinți! Mulțumim ZuziParty pentru găzduire!

Cu drag, cu spor, cu voie bună,

Anuca&Nicu.

*Disclaimer: Dreptul de autor asupra imaginilor din acest articol este deținut de ZuziParty. Reproducerea sau utilizarea lor în scopuri comerciale ori non-comerciale fără acordul scris este interzisă.

Comentarii