Să ne prezentăm


A fost odată ca niciodată…

Așa încep toate poveștile frumoase. Așa începe și povestea noastră.

Top Children sau Școala de bune maniere și creativități, cum ne place să o alintăm, este, înainte de toate, o inițiativă educațională care a luat naștere din dorința și, ulterior, năzuința de a oferi copiilor și părinților o alternativă creativă și distractivă de învățare.

Experiența de învățare pe care copiii o trăiesc în cadrul programelor Top Children are menirea de a le oferi o cunoaștere complexă asupra propriei lor mici-ființe, ajutându-i să evolueze. Ei descoperă, prin creativitate, joc și joacă, cum:

  • să fie: încă din copilărie, fiecare persoană își dezvoltă propriul sistem de valori. Prin cursurile noastre, ne străduim să oferim copiilor „un distractiv ghidaj”: îi ajutăm să înțeleagă ce e bine și ce e rău, le exemplificăm diferite modele de comportament, îi punem în fața unor anumite situații cu care se pot întâlni zi de zi.
  • să facă: „Ce o să te faci când vei fi mare?”. Nu există copil care să nu fi răspuns, măcar o dată, acestei întrebări. Programele Top Children vizează acumularea creativă a unor deprinderi practice atât de necesare unor veritabili mici întreprinzători.
  • să devină: copiii știu să se bucure cu o nestăvilită sinceritate de fiecare clipă. Oamenii mari parcă au uitat. Metoda noastră de învățare îi ajută pe copii și părinți deopotrivă să devină niște oameni mari fericiți, care vor păstra tot timpul vie esența copilăriei!!!

Suntem o echipă – o mână de oameni serioși, dar simpatici care, deși au crescut mari, nu au uitat nicio clipă cum e să fii copil. Tocmai de aceea, abordarea este una jucăușă și creativă, întemeiată pe o bună cunoaștere și înțelegere a modului în care copiii reacționează, gândesc, se joacă.

Credem cu tărie că educația creativă, bazată pe joc și joacă, ne poate face viața mai frumoasă și ne conduce către succes!!!

 

10 + 1 motive pentru care suntem altfel

 

1. Suntem creativi și energici, responsabili și disciplinați.

2. Nu avem nici o clipă stare: gândim planuri de lecție, inventăm concepte, scriem povești, născocim jocuri. Încercăm tot timpul să găsim moduri surpinzătoare și unice de educare a celor mici.

3. Cunoaștem toate jocurile îndrăgite de copii, poveștile lor preferate, desenele animate pe care le adoră și le transformăm în inedite instrumente de învățare.

4. Interactivitatea este cuvântul nostru cheie. Încă din prima secundă, copiii sunt încurajați și ajutați să se implice, să-și învingă timiditatea, să pună întrebări, să afle. Rolul nostru este acela de a facilitata implicarea copiilor în cadrul lecției, și nu de a o domina.

5. Avem formula-secretă-parolă-magică-de-chemare-a-orice-veți-dori: Die-die-păpădie, surprize multe vrem să vie!!! U-raaa!!! O spunem și lucruri frumoase învățăm pe loc.

6. Ținem pasul cu tot ce e nou în materie de educație și ne adaptăm mereu la nevoile, personalitatea și obișnuințele copiilor.

7. Fiecare întâlnire cu cei mici reprezintă pentru noi prilej de bucurie și învățare. Oferim și primim în egală măsură unii de la alții bună dispoziție, entuziasm, energie, îndrumări. Și astfel devenim mai buni!

8. Transformăm orice temă într-o adevărată aventură în cunoaștere în care copiii sunt eroii principali. La final, victoria lor este încununată cu diplome, premii, surprize.

9. Ne plac copiii și lucrurile bine făcute. Experiența ne-a învățat că pentru a crește e nevoie de dragoste, căldură, timp, răbdare și multă, multă dăruire.

10. Nu-i uităm nici pe părinți! Știm că părinții și copiii formează un tot unitar, care funcționează cel mai bine împreună. De aceea, venim în întâmpinarea lor cu informații, sfaturi, povești, jocuri, idei pentru petrecerea unui timp de calitate, extrem de valoros.

…și motivul suprem…

În tot ceea ce facem, 90% e suflet, restul e pasiune!!!